Vers
gebakken
brood

Stressvrij brood
smaakt beter

Het beste brood maak je zonder stress (en met natuurlijke ingrediënten). Dat weten we bij Bakkerij Dirk Coppens. Daarom beginnen we er vroeg aan: van vrijdag op zaterdag om middernacht en op gewone weekdagen om 3 uur ’s ochtends. Waarom?

Ons – en enkele uren later jouw – brood heeft tijd nodig om te rusten. Het resultaat proef je meteen: brood met de betere smaak, perfecte structuur en knapperige korst. Kom het verschil proeven, je zult er de mond van vol hebben (en het dus aan iedereen willen voortvertellen).

Klassieke
ambachtelijke en
moderne speciaalbroden

In onze bakkerij vind je altijd een breed aanbod artisanale broden, pistolets en sandwiches, maar ook moderne speciaalbroden – Waldkorn bijvoorbeeld – en internationale variëteiten zoals ciabatta.

Weet je trouwens dat onze ciabatta gemaakt is met een eigen huisrecept én met bij Franse boeren ecologisch geteelde harde tarwe? Kom het proeven en laat een nieuwe smaakwereld voor je opengaan!

Tip

Heb je écht geen zin in brood, vraag dan naar onze wafeltjes. Gewoonlijk hebben we een stapeltje klaarstaan. Geen dun fabriekswerk, wél vers gebakken in ons atelier.